Lægernes Akupunktur

ved læge Lian Chen TvingKinesisk akupunktur med dansk lægestandard


Om os

Læge Lian Chen Tving bygger bro mellem den traditionelle kinesiske medicin og den moderne vestlige medicin. Hos Lægernes Akupunktur ønsker vi at give dig den bedst mulige behandling baseret på vores store erfaring med begge behandlingssystemer.

Kinesiske baggrund

Lian er født og opvokset i Kina, hvor hun i 1994 færdiggjorde sin første lægeuddannelse på Chengdu University of Traditional Chinese Medicine med speciale i akupunktur. Derefter arbejdede hun en årrække som læge i det kinesiske hospitalsvæsen, indtil hun i 1999 kom til Danmark og blev ansat som akupunktør i lægeklinikken Akupunkturlægehuset.

Danske baggrund

I 2004 blev Lian optaget på lægestudiet på Københavns Universitet, og fik sin danske lægeautorisation i 2011. Hun har blandt andet arbejdet som læge et år i almen praksis, et år på psykiatrisk afdeling, samt på afdelinger for onkologi (kræftbehandling), orthopædkirurgi (knogle/ledkirurgi og skadestue) og intern medicin (sygdomme i indre organer).

Hendes kandidatopgave omhandlede akupunktur, hun underviser sundhedsfagligt personale i akupunktur, og har afholdt flere patientforedrag om akupunktur, blandt andet hos Kræftens Bekæmpelse, hvor hun også yder frivilligt patientstøtte arbejde. Lian driver nu Lægernes Akupunktur klinik på fuld tid.

Kombinationen

For at opnå den bedste behandlingseffekt, anvender vi ofte kombination af de forskellige behandingsmetoder indenfor traditionel kinesisk medicin og receptpligtig medicin. Samtidig sikre vi, at de to behandlingssystemer ikke modvirker hinanden.

Lian samarbejder med flere speciallæger i både Danmark og Kina, som kan rådgive eller bidrage til behandlingen, hvis det vurderes, at der er behov for dette. Lian er medlem af Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab og Praktiserende Akupunktører.