Lægernes Akupunktur

ved læge Lian Chen TvingKinesisk akupunktur med dansk lægestandard


Kontakt

Lægernes Akupunktur
Lyngvej 2, st.tv.
2800 Kongens Lyngby
tlf.: 42 73 01 99

Lægernes Akupunktur har klinik i Kongens Lyngby lidt nord for København. Der er er god offentlig transport og udemærkede tilkørselsforholdene, da klinikken kun ligger få minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen (E47), Klampenborgvej og Kongevejen mod Hillerød.

Du kan normalt træffe os i klinikken på hverdage mellem kl.9:00 og 17:00. Men hvis du ikke har aftale og vil være sikker på at træffe os hvis du kommer forbi, bør du ringe først. Konsultation og behandling efter aftale.

Ankomst med bus

Der er gode busforbindelser til både Sorgenfrigårdsvej og Lundtoftevej (182, 183, 300S, 330E & 353), hvor busstoppestederne ligger mindre end 100 meter fra klinikken.

Ankomst med bil

Der er gode parkeringsmuligheder i området, og der er tidsubegrænset gadeparkering på Lyngvej. Man skal dog være opmærksom på, at der er tidsbegrænset parkering (1 time) på P-pladsen foran butikstorvet ved Sorgenfrigårdsvej, hvorfor det er vigtigt at huske at indstille P-skiven.

Klinikken ligger kun få minutters kørsel fra Helsingør-motorvejen med afkørsel 16 til Klampenborgvej (både nordgående og sydgående trafik). Kommer man fra Holte eller Hillerød via Kongevejen, man man med fordel dreje af ved Skovbrynet (lige efter Frilandsmuseet) og køre ad Fuglevadsvej, der fører direkte til klinikken. Derved undgår man den tætte trafik i Lyngby centrum.

Adgangsforhold

Adgangsforholdene til klinikken er gode for gangbesværede. Der er et lille trappetrin ved hoveddøren, og ligeledes et lille trin fra venteværelset til behandlingslokalerne.