Lægernes Akupunktur

ved læge Lian Chen TvingKinesisk akupunktur med dansk lægestandard


Cancer

Når man gennemgår et behandlingsforløb i forbindelse med en kræftsygdom, vil kroppen oftest blive udsat for nogle meget voldsomme påvirkninger, enten i form af kemoterapi eller strålebehandling. Akupunktur er en anerkendt alternativ og komplementerende behandlingsmetode, som kan reducere de forskellige bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling, det kan styrke dit immunforsvar, forbedre din psykiske tilstand, samt lindre smerter og dermed forbedre livskvaliteten.

Kræftens Bekæmpelse anbefaler akupunktur som supplerende behandling ved kvalme, opkastning, hedeture, stakåndethed og andre bivirkninger i forbindelse med kræftbehandling. Du kan læse Kræftens Bekæmpelses gennemgang af akupunktur og traditionel kinesisk medicin her.

Akupunktur mod kræftrelaterede symptomer

Vi har god erfaring med behandling af kræftrelaterede symptomer og bivirkningerne ved et behandlingsforløb, og vil altid fortage en individuel vurdering af din situation. Vi kan ikke helbrede kræft - akupunktur er ikke et alternativ til den medicinske behandling på hospitalet - men vi vil gerne være en positiv støtte i din kamp mod kræften. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.